Glasbewassing Den Helder

Lean & Clean maakt spik en span!

24/7 service

Bij brandschade en waterschade

R

Zonnepanelen reiniging

Voor duurzaam gebruik

Opleveringsschoonmaak

Opleveringsschoonmaak

06-46163567

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf? Bel ons!

Glazenwasser Den Helder: schoon en streeploos

Schoonmaakbedrijf Lean & Clean past glasbewassing met osmose toe bij veel particulieren en bedrijven in regio Den Helder, Schagen, Texel en Medemblik. Het verschil tussen osmosewater en leidingwater zit hem in de kringetjes die u vaak op glas ziet, vaak na een regenbui. In zowel leidingwater als regenwater zitten mineralen en zouten, die achterblijven op uw ramen nadat het water is opgedroogd. Bij glasbewassing met osmosewater wordt gebruik gemaakt van gedemineraliseerd water, ofwel water dat is gezuiverd van mineralen en zouten. Na afloop blijft er puur water over, zonder vlekken of kringetjes. dat na verdamping geen vlekken achterlaat op ramen en andere oppervlakken.

R

Glasbewassing met osmosewater maakt uw ramen dus echt schoon zoals het hoort!

Glasbewassing
Glasbewassing

Met telescoopbewassing naar grote hoogten

Hoger gelegen ramen bereiken wij met een telescoop. Ook hierbij gebruiken wij osmosewater. Telescoopbewassing bestaat uit een borstel die op een telescoopstok is bevestigd en wel tot 15 meter hoogte reikt. Het water wordt omhoog getransporteerd en spoelt het vuil weg. Osmosewater heeft een sterker reinigend vermogen dan normaal leidingwater. Het gaat een verbinding aan met het vuil dat wordt los geborsteld. tot in de diepste poriën van het glas. De antistatische werking zorgt er bovendien voor dat nieuwe vervuiling minder goed hecht. U ziet het, glasbewassing met osmosewater biedt enkel voordelen!

Wilt u ons inschakelen voor osmose glasbewassing in regio Den Helder?

Neem dan snel contact met on op! Schoonmaakbedrijf Lean & Clean komt voor glasbewassing met osmose in heel regio Den Helder, Schagen, Texel en Medemblik.